Kağıt Ev dizisi tüm hızı ile reytingleri sallamaya devam ediyor. Kağıt Ev dizisi oyunculukları, konusu ve birçok sahnesi ile gündemin ortasına bomba gibi düşüyor. Kağıt Ev dizisinin oyuncuları ve konusu tam not aldı. Bunun yanı sıra her bölümde yaşanan macera ve gerilim dolu anlar da dikkat çekiyor. Çocukları için canla başla seferber olan Cihan ve Aylin çiftinin izleyeceği yol herkesin merak ettiği bir şey oldu. Kızların yaptığı cinayeti korumaya çalışan ve diğer yandan kızları için çok endişelenen ailenin yaşamı ekranlara tüm doğallığı ile yansıtılıyor.
Kağıt Ev nerede çekimlerini yapıyor?
Star TV kanalının sevilen dizisi Kağıt Ev İstanbul ilinde çekilmektedir. İstanbul’un birçok yerinde yapılan çekimler bütün hızı ile devam etmektedir. Kağıt Ev dizisinin asıl çekim yeri olan Cihan ve Aylin çiftinin evi ise İstanbul Reşadiye ilçesinde bulunan bir evdir. Bu ev İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan ve aynı zamanda siyaset ile uğraşan Bedrettin Dalan’ın evidir. Çekimler için seçilen ev tarihidir ve çok lükstür. Dizinin çekimleri için bu ev kullanılmaya devam ediyor. 
Kağıt Ev dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kağıt Ev büyük oyuncuları ile dikkat çekiyor. Kağıt Ev dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Tuvana Türkay, Nur Fettahoğlu, Can Nergis, Nejat Uygur, Nihal Koldaş, Helin Kandemir ve Bülent Gültekin gibi isimler boy göstermeye devam ediyor.
Kağıt Ev dizisinin konusu nedir?
Cihan ve Aylin mutlu bir evlilik sürmektedir ve çocukları ile huzurlu bir hayatı devam ettirirler. Cihan bir kadına kapılır ve eşini aldatır. Çok mutlu olmasına rağmen bir program yapımcısı ile aşk yaşamaya başlar. Cihan’ın kızı bu durumu fark eder ve babasını kaybetmemek için hayatının yanlışını yapar. Babasının birlikte olduğu kadını öldürür ve yok eder. Suçunu inkar etmez ve bunu ailesini korumak için yaptığını söyler. Cihan ve Aylin çiftinin hayatı bu cinayet sonrasında tepetaklak olacaktır. 

Editör: Wan Haber