Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev dizisi 6. bölümü ile yine tüm izleyicilere heyecan dolu sahneler yaşatacak! O3 Medya tarafından yapımcılığı yapılan dizinin 6. bölümünde oldukça ilginç ve şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak!

Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Kağıt Ev dizisi 6. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer almayı başaran dizinin yeni bölümü dizinin izleyicileri tarafından iple çekiliyor. Oldukça farklı bir konusu olan Kağıt Ev dizisinin yeni bölümü bu akşam (24 Mayıs) ekranlarda yer alacak!

Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kağıt Ev dizisinin senaryosunu Umut Açıkalın ve Ayhan Bölükbaşı kaleme alıyor. Oldukça popüler bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi aynı zamanda oyuncuları ile de sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor.

Kağıt Ev dizisi final mi yapıyor?
İlk bölümü Nisan ayında yayınlanan Kağıt Ev dizisinin şu ana kadar 6 bölümü yayınlanmış olacak. Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kağıt Ev dizisi reyting sıralamalarında beklenen ilgiyi göremedi. Dizinin izleyicileri ise Kağıt Ev dizisinin final yapmasından büyük bir endişe duyuyor! Kağıt Ev dizisinin final yapmasıyla ilgili şu an bir gelişme yok ancak dizinin reytingleri artmaması halinde yapım şirketi ve kanal dizinin final yapıp yapmayacağına dair bir karar verecek. 

Kağıt Ev dizisi oyuncuları:

Cihan: Erdal Beşikçioğlu
Aylin: Nur Fettahoğlu
Azra: Tuvana Türkay
Gülsüm: Nihal Koldaş
Bülent: Can Nergis
Cemre: Helin Kandemir
Mert: Nejat Uygur
Çetin: Bülent Gültekin
Halil: Yaşar Üzer
Melisa: Bulut Teker
İnci: Tuğçe Aykut

Editör: Wan Haber