Kabuktaki Hayalet isimli sinema filmi 2017 senesinde vizyona girmiş bir aksiyon ve suç filmidir. Amerikan yapımı sinema filmi hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla 2017'nin en çok konuşulan sinema filmleri arasında yerini almayı başarmıştır. Rupert Sanders'in yönetmen koltuğunda oturduğu sinema filmi aynı isimli çizgi romandan uyarlanarak yapılmıştır.


Türkiye'de de büyük bir ilgi gören Kabuktaki Hayalet filmi aynı zamanda Türk televizyonlarında da büyük bir keyifle izlenmektedir. Kabuktaki Hayalet sinema filmi bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanarak izleyicisiyle buluşacak! 


Başrolünü özellikle Yenilmezler filmlerindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Scarlett Johansson oynuyor.


Kabuktaki Hayalet filminin konusu nedir?
Binbaşı Mira Killian bir kazadan kurtarılmış ve hiçbir şey hatırlamamaktadır. Sadece bir doktorun onu kurtardığını ve bir ameliyat masasında uyandığını hatırlayan Binbaşına büyük suçlularla savaşması için siber-geliştirilmiş yepyeni bir vücut yapılır. Düşmanlarla yüzleşen Binbaşı ise kendisine yalan söylediğini fark eder. Hayatının kurtarılmadığını aksine çalındığını öğrenir.


Kabuktaki Hayalet filminin oyuncuları kimler?
Scarlett Johansson- Binbaşı Mira Killian / Motoko Kusanagi
Kaori Yamamoto-genç Motoko
"Beat" Takeshi Kitano- Şef Daisuke Aramaki
Michael Carmen Pitt- Kuze / Hideo
Andrew Morris- genç Hideo
Pilou Asbæk -Batou
Chin Han -Togusa
Juliette Binoche- Dr. Ouelet
Peter Ferdinando - Kesici
Kaori Momoi - Motoko'nun annesi
Lasarus Ratuere- Carlos Ishikawa
Danusia Samal -Ladriya
Anamaria Marinca - Dr. Dahlin

Editör: Wan Haber