Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Seksenler'de uzun bir süredir merak edilen soru yanıt buldu. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Çağatay'a hayat veren oyuncu İlker Ayrık'ın diziye geri döneceği öğrenildi. Dizide Fehmi ve Rukiye'nin en küçük oğlu Çağatay'a hayat veren İlker Ayrık, bir süredir senaryo gereği dizi kadrosunda yer almıyordu. Dizide bir süredir yurt dışında olan evin küçük oğlu Çağatay, yeni sezonda diziye sürpriz bir şekilde geri dönecek. 

Çağatay Ne Zaman Dönecek?
Seksenler'in sevilen karakterlerinden biri olan Çağatay, senaryo gereği Belçika'ya gitmişti. Yeni sezonda dizi kadrosuna tekrar dahil olacağı öğrenilen ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın bu geri dönüşü dizi izleyicisini bir hayli sevindirdi. Çağatay'ın eve geri dönmesiyle birlikte büyük sürprizler de yaşanacak. Çağatay'ın eri dönmesiyle dizide yepyeni bir hikaye başlayacak. Belçika'da herkesten gizli bir şekilde evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile birlikte annesi Rukiye'nin karşısına çıkacak. Rukiye'nin ve diğer aile fertlerinin yabancı geline karşı vereceği tepki ve bundan sonra dizide neler yaşanacağı izleyici tarafından merakla bekleniyor. Seksenler dizisinin kadrosuna tekrar dahil olmasıyla ilgili açıklama yapan İlker Ayrık, 'Burası zaten benim ailem gibiydi. Eve geri dönmüş gibi hissediyorum' ifadelerini kullandı.

Zeynep Demirel Sürprizi
Belçika'dan dnene ve beraberinde pek çok sürprizle ailesinin karşısına çıkan Çağatay'ın eşini ise 2009 Miss Belçika güzeli ve Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel canlandıracak. Seksenler dizisinin kadrosuna katılmasıyla ilgili açıklama yapan Demirel, 'Seksenler dizisinin usta oyuncularıyla kamera karşısına geçtiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi çok şanslı hissediyorum' dedi.

İlker Ayrık Kimdir?
1979 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen İlker Ayrık, oyuncu, sunucu ve yönetmendir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Ayrık, 2005-2006 yılları arasında Aykut Taşkın ile birlikte 'Pervasız Tiyatro'yu kurdu. 2000 yılından bu yana tiyatronun yanı sıra reklam, dizi ve sinema filmlerinde yer aldı. 2009 yılında yayınlanan Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Mürsel karakteri ile büyük beğeni kazandı. 2012 yılında ekran hayatına başlayan Seksenler dizisinde hayat verdiği Çağatay karakteri ile bir kez daha izleyicinin takdirini kazanmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir programındaki sunuculuğu ile de herkesi ekrana kilitledi. 2013 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Akbank reklam filminde rol aldı. 2014 yılında Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı adlı filmde Şevket Çoruh, Ceyhun Yılmaz, Gürkan Uygun ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerle birlikte başrolleri paylaştı. 2015 yılında ise yönetmenliğini üstlendiği Yapışık Kardeşler adlı filmde Suzan Kardeş, Hakan Bulut, Erdal Tosun, Suat Sungur, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve İvana Sert ile birlikte rol aldı. Ünlü oyuncu İlker Ayrık, evli ve 1 çocuk babasıdır. Canlihaber

Editör: Wan Haber