Star TV’de ekranlara gelen İbo Show her hafta birbirinden değerli sanatçıları ağlamaya devam ediyor. İbrahim Tatlıses tarafından sunulan İbo Show programı uzun seneler aradan sonra milyonları tekrar ekranlara bağladı. Geçirdiği talihsiz olay sebebiyle 9 yıl boyunca ekranlara ara vermek zorunda kalan İbrahim Tatlıses yeniden ekranlara dönerek pek çok ünlüyü misafir etmeye başladı.

İzleyenlere bazen nostaljik duygular yaşatan İbo Show, bazen de bol kahkahalı anlar ile ekranlara geliyor.

İbrahim Tatlıses sunumundaki İbo Show Programının Bu Haftaki Konukları Kimler?

İbo Show yeni bölümü ile 9 ocak akşamı Star TV ekranlarında sizlerle olacak programa damga vuracak isimlerin başında ünlü komedyen Cem Yılmaz’da var. Hem programdakileri hem de ekran başındakileri kahkaha tufanına uğratacak olan Cem Yılmaz, bu haftanın Yıldız konuğu olarak parladı.

Cem Yılmaz’ın haricinde aynı zamanda İbo Show’a bu hafta Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur ile Zafer Algöz’ünde katılması bekleniyor. Yayınlanan tanıtımda MFÖ, Cem Yılmaz ve Zafer Algöz’ün şarkı söylediği anlar ekranlara geliyor.

Yayınlanan 8 bölümün sonrasında yeni bölümde konukların kim olacakları merak uyandırmıştı. Pek çok ünlü ismi konuk eden İbo Show’un bu haftaki konukları adeta kahkaha bombardımanı ile gelecekler.

İbo Show 9 Ocak günü yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Bu bölümde bazen kahkaha dolu anlar yaşanacak, bazen duygusal anlar yaşanacak.

Editör: Wan Haber