Bu akşam Kanal D ekranlarında 40 yeni bölümüyle izleyici ile buluşmaya hazırlanan Hekimoğlu dizisinde çok önemli gelişmeler meydana gelecek.

Timuçin Esen'in Başarılı bir şekilde oyunculuk performansını sergilenmesi ile yoluna devam etmekte olan ve özellikle de AB kategorisinde çok iyi reytingler alarak daha önceki kötü durumunu düzelten Hekimoğlu, dizisi 40. Yeni bölüm ile bu akşam ve sizlerle beraber olacak. Ateş, tehlikeli bir operasyon yapmak amacıyla harekete geçecek! Yetenekli genç Bir müzisyen rahatsızlığından dolayı becerilerini kullanamayacak duruma gelecek ve zamanın geçmesiyle beraber nöbetleri de artış gösterecektir. Apar topar bir şekilde hastaneye getirilmiş olan gencin problemini araştırıp bulmak ise Tabii ki de Ateş Hekimoğlu’nun işidir. Ateş ile ekibi, Sorunun ne olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken zaman gittikçe daralıyor. Nihayetinde ateşe, hastanın beyninin yarısını almak istediğini dile getirecek ve Bunu duyan İpek ise oldukça Tedirgin bir hale gelecektir.

Bilindiği gibi Hekimoğlu dizisinin Fenomen bir izleyici kitlesi mevcuttur. Hatta bu grubun belli bir kesiminin televizyona bu dizi yayınlandığı için açtığı da biliyor. Timuçin Esen'in Ateş Hekimoğlu rolünde harika bir performans gösterdiği dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek.

Hekimoğlu dizisi 40 yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da Kanal D ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber