Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi 50. bölümü ile ekranlara geliyor! Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile dikkatleri üzerine çeken Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. 


House M.D. dizisinden uyarlanarak çekilen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü Salı akşamları yayınlanıyor! İlk bölümünden beri severek takip edilen Hekimoğlu dizisi sosyal medya platformlarında da oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan yapımlar arasında yer alıyor!
Kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimlerin yer aldığı Hekimoğlu dizisi 50. bölümü ile izleyicinin yine nefesini kesecek!


Her bölüm işlenen farklı konusu ile büyük bir zevkle takip edilen Hekimoğlu dizisinden üzücü haber ise kısa bir süre önce duyurulmuştu.


Hekimoğlu final yapıyor!
KargaSeven ve OJO Pictures imzalı Hekimoğlu dizisi hakkında kısa bir süre önce önemli bir karar verilmişti. Neşe Şen tarafından senaryosu kaleme alınan ve Emre Aybek tarafından yönetmenliği yapılan Hekimoğlu dizisi son haftalarda beklenen reyting performansını karşılayamadı ve ne yazık ki hem kanaldan hem de yapım şirketinden final kararı geldi. Hekimoğlu dizisinin önümüzdeki hafta Kanal D ekranlarında final yapması bekleniyor. Dizinin hayranları ise sosyal medya platformundan dizinin finaline karşı olan tepkisini gösteriyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Hekimoğlu dizisi bu akşam 50. bölümü ile ekranlarda yer alacak. 


Hekimoğlu dizisi 50. Bölümde neler olacak?
Bir konsey düzenleyen Ateş Hekimoğlu tüm doktorları toplar ve hepsinin yanıldığını söyler. İçlerinden bir grup doktorun veda edeceğini söyleyen Hekimoğlu'nun kararı ne olacak?

 

Editör: Wan Haber