Ünlü oyuncu, dizide oynamış olduğu karakterlerden sonra hayran kitlesini de büyütmeyi başarmış. Sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanan Eda Ece Instagram da ilgiyle takip ediliyor. Setten pek çok paylaşım gerçekleştiren ve dizi ile ilgili ilk ve önemli tüyolar da genelde ondan geliyor. Hayranları yasak elma dizisinde oynamış olduğu Yıldız’ın sahnelerini YouTube ve platformunda defalarca kez izlemeye doyamıyor. Eda Ece ise Yasak Elma dizisinin yeni sezonuna dahil olan bir isme hayranlığını, sevgisini dile getiriyor.

Kim mi o isim? Diziye Feride karakteri ile yeni katılım sağlayan usta oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun da hayat arkadaşı. Eda Ece ile Gülenay Ünlüoğlu'nun dostluğu diziden öncesine dayanıyor. Eda Ece eşini kaybeden yakın dostuna o dönemlerde de büyük destek vermişti. Ne güzel tesadüftür ki iki oyuncu aynı dizide tekrar buluştu. Eda Ece’de her fırsatta çok sevdiği meslektaşı ve arkadaşı ile pozlarını paylaşmaktan geri durmuyor.

Sırada ise final yapıp ekranlardan uzaklaşan Babil dizisinin iki oyuncusu var. İlk olarak Birce akalay’a bir göz atalım.

 Birce Akalay, Star TV’deki dizisinde çok iyi bir kadro ile kamera karşısına geçmişti. Halit Ergenç, Aslı Enver, Mesut Akusta ve Onur Saylak ile Rolonu paylaşıyordu. Aslında diziyi izleyenler,  finalle çok üzüldü.

Özellikle de böyle bir kadro bir daha gelmez yorumları bile yapılmıştı. Fakat dizi reytingleri istenen seviyede olmayınca final yaptı.

Editör: Wan Haber