2 Milyon Liralık Teklifle Kapısı Çalındı

Bir gazete haberine göre bir sağlık ve kişisel bakım firması, diş macunu reklamında oynaması için güzel oyuncu Hande Erçel’e 2 milyon TL’lik teklifte bulundu.

İmzaların Atılması Bekleniyor

Sözlü anlaşmanın sonuna gelen firma ile Hande Erçel, imza atmak amacıyla tekrardan bir araya gelecekler. Güzel oyuncu ile daha önce 800 bin TL’ye varan bira reklam anlaşması yapan bir Tekstil markası da satışları ve bilinirliği artırdığı gerekçesiyle Hande Erçel ile tekrardan masaya oturmaya hazırlanıyor. Firmanın şimdiki teklifi ise tam 1 milyon TL.

Fox TV ekranlarında yayınlanan sen çal kapımı dizisinde başrolü paylaştığı partneri Kerem Bursin ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu bu konu ile ilgili olarak çok iyi arkadaşız şeklinde konuştu.

Daha öncesinde ise Murat Dalkılıç ile çok iyi anlaşan Hande Erçel ani bir karar ile kendisinden ayrılmıştı ve sen çal kapımı isimli dizi ile ekranlara geldiği Kerem Bursin ile çok yakın arkadaş olduklarını, çok iyi anlaştıklarını her defasında dile getirseler de aslında hayranları ikisinin arasında bir aşk olduğuna inanıyor.

Editör: Wan Haber