Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel hemen her gün konuşuluyor. Konuşulmasının sebebi Aslında Güneşin Kızları dizisinden sonra Yıldızı’nın iyice parlamasıdır.

 Ondan sonrasında ise yüzü olduğu bazı markaların reklamları ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar ve atığı adımlardır.

Hande Erçel, sosyal medya platformlarında da çok ele alınıyor, konuşuluyor. Bunun sebebi ise doğal bir bayan olarak kendisini hayranlarına yansıtmasıdır.

En son asansörde vermiş olduğu poz ile ilgili milyonlarca hayranı yorum yapmıştı. Daha sonrasında ise yalnız başına fotoğraf çektiğinde hayranları kendisinin neden Kerem Bursin ile beraber fotoğraf çekmediğini ya da ikisini neden beraber bir reklam projesinde oynamadığını da sorguladı.

Şüphesiz ki Hande Erçel son zamanların en popüler oyuncularından birisidir. Sosyal medyayı da oldukça aktif bir şekilde kullanıyor, kimi zaman kamera arkasından çeşitli sürpriz paylaşımlar yapmayı da ihmal etmiyor. Kerem Bursin ile çeşitli zamanlarda canlı yayınlara dahi katılıp gündem olmayı başarıyor, en son olarak yapmış olduğu paylaşım ise bayağı bir güldürdü. Esprili bir kişilik olarak da tanınan Hande Erçel setteki bir arkadaşını maskesi yüzünde iken öptü. Maskede ise ruj izi belirdi, bu fotoğraf çekildi Instagram’da paylaşıldı, milyonlarca insan yorum yaptı, beğendi.  ilahi Hande Erçel maske ile dahi öpücük atmayı becerdin ya... Korona virüsü salgını sebebiyle vatandaşların birbirlerinden 2-3 metre kadar uzakta durdukları, maskesiz adım dahi atamadıkları bir süreç içerisinde Hande Erçel de ekip arkadaşına sevgisini maske yüzünde iken öperek göstermiş.

Editör: Wan Haber