Ünlü oyuncu, markaların da en çok ilgi göstermiş oldukları isimlerden birisi.

Instagram platformunda 19 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile harika bir başarının da sahibi olmayı başaran Hande Erçel, bazı zamanlarda değişik stilini ekranlara yansıtan pozları ile göz kamaştırıyor.

Güzel oyuncu, yüzü olduğu Tekstil markasının kıyafetleri ile poz verdi ve hayranlarından 2 milyondan fazla beğeni toplamayı başardı.

 Binlerce iltifatın da yazıldığı çizildiği paylaşıma Bilge Ünal’da cevap verdi.

Sen çal kapımı dizisinde Serkan’ı paylaşamayan 2 karaktere adeta can veren Bige Ünal ile Hande Erçel dizi setinde rakip gibi görünüyorlar fakat sosyal medyada gerçek yaşamlarında birbirlerine övgüler iltifatlar, yağdırıyorlar.

Sen Çal Kapımı dizisinde uzun bir zamandır bulunmayan Selin karakteri tekrar Sen Çal Kapımı dizisinin setlerine geri dönüş yaptı ve Eda’nın elinden de Serkan Polat’ı adeta kaptı. Eda ile Selin dizide rakipler fakat sosyal medyada İki ünlü oyuncu birbirlerine sürekli destek oluyor.

Hem Bige Ünal hem de Hande Erçel birbirlerinin paylaşımlarına yorumlar bırakarak destek olmaya devam ediyorlar. Bige Ünal’a yanıt veren Hande Erçel hayranları konuyu dizideki Eda yani Selin yarışına getirerek Serkan’ın peşini bırak artık diye yorumlar bırakıyor.

Hande Erçel, Ayrıca seksi bir pozunu da takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncu, daha paylaşımının yapılmasından 3 saat bile geçmemişken gelen beğeni sayısı 1 milyon 3 yüz bin' e kadar çıktı.

Editör: Wan Haber