Dilek ile Taner arasındaki konuşma izleyicilerin yüreklerini adeta Paramparça etti.

Sevdiği kişi için Taner’den vazgeçen Dilek'in gerçekleri anlatmamasına da izleyiciler oldukça kızmaya başladı. Gülsim Ali İlhan'ın canlandırmış oldu Dilek karakterinin bazı tavırları da artık izleyicileri rahatsız etmeye başladı.

Gönül Dağı dizisinin 14. yeni bölümünde bulunan Taner’in Sen varsan ben varım sen yoksan ben de yokum şeklindeki sözlerine Dilek’in yanıtı da yine Yürek parçaladı.

 Belki de yokluktan çıkıyordur Bunca Güzel şey bozkırı yeşertmek istiyordu ve adım adım oraya doğru gidiyorsun bu yolda ben sana fazlalık bu yolda ben sana yüküm Taner ne olur affet beni kusura bakma.

Taner, ömrünün sonuna kadar beklemeye razı olduğunu dile getirse de aslında kendisinin bu isteklerine olumlu bir şekilde bir türlü cevap vermiyor.

İşte izleyiciler hem senaristlere hem de Dilek karakterini oynayan oyuncunun bu tavrını sert bir şekilde tepki veriyor.

Dilek’in sözlerine kalbini bıraktığını dile getiren dizi hayranları sevgisi açısından sevdiğinden vazgeçen Dilek zarar görmesin diye Elif’e gitmeye yol açan Taner, yapmayın bunu diye yorumlarda yazıp çizmeye devam ediyor.

 Dilek’ten her şeyi anlatmasını bekleyen dizi hayranları da baktık artık anlat gitsin artık buna katlanmak istemiyoruz ne olur senarist Bir Güzellik Yap da anlatsın her şey diye yorum bırakmakta.

Gönül Dağı dizisi her cumartesi akşamı saat 20:00’da TRT1 ekranlarında!

Editör: Wan Haber