Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile herkesten tam not alan Gönül Dağı dizisi bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile sezon finali yapacak. Yaklaşık 30 haftadır TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi akşamlarının en iddialı yapımları arasında yer almayı başaran Gönül Dağı dizisi 30. bölümü ile herkesin içini ısıtacak.

Köprü Film tarafından yapımcılığı yapılan Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturuyor. Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit tarafından senaryosu kaleme alınan Gönül Dağı dizisi bu akşam sezon finali bölümü ile izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Aile ve aşk temalarının ön planda olduğu Gönül Dağı dizisi bu akşam ekranlara bir süreliğine veda etmeye hazırlanıyor!

Gönül Dağı 30. bölümde neler oldu?
Sefer ve Zahide'nin düğünü artık gelmiştir. Ancak hem düğün öncesi hem de düğün sonrası yaşanacak olan talihsizlikler amcaoğullarını oldukça zorlayacaktır. Bütün iş amcaoğullarına düşerken bir yandan da Fikret'in bir problem çıkarmamasına dikkat ediyorlar. Fikret bir problem çıkaracak mı? Sınav sonucu açıklanan Asuman çok yüksek bir puan yapmıştır. Asuman, İstanbul'a mı gidecek yoksa kasabada mı kalacak? Dilek'in işleri ise oldukça zorlaşmıştır ve İstanbul'a çağırılıyor. Dilek, Taner ile birlikte gidecek mi?

Gönül Dağı dizisi 30. bölümü (sezon finali) ile 29 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosu:
Berk Atan    Taner Kaya    
Gülsim Ali    Dilek    
Ecem Özkaya    Zahide Kaya    
Ferdi Sancar    Sefer    
Ali Düşenkalkar    Muammer Kaya    
Ramiz Mullamusa    Aziz    
Erdal Cindoruk    Hüseyin Kaya    
Gülhan Tekin    Günşıl Kaya    
Feyza Işık    Döndü Kaya    
Ege Aydan    Münir Başkan

    

Editör: Wan Haber