Başrollerinde Rojda Demirer ile Ufuk Özkan'ın oynadıkları, bir dönem TV ekranlarının yoğun bir şekilde ilgi görülen ve sevilen dizisinin beyazperdeye uyarlanmış versiyonu Geniş Aile Komşu Kızı filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Senarist ve yönetmenliğini Cüneyt İnay üstleniyor. Cevahir ile yakın dostu Ulvi’nin maceralarını izleyiciyle buluşturan Geniş Aile komşu kızı konusu ve oyuncuları kimlerdir, nelerdir? Tüm Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu haberde...

Geniş Aile Komşu Kızı filmi; Zeynep, karşısına çıkan çeşitli belalardan Kurtarmak amacıyla giriş en eski Aşkı Cevahir ile dostu Ulvi'de paylarına düşeni alacaklardır. Aşkı uğruna bütün problemleri ve zorlukları göze alan ikili, Zeynep nihayetinde kurtarabilecekler midir? Geniş Aile komşu kızı oyuncuları arasında şarkıcı Emre Altuğ da oynuyor. Geniş Aile Komşu Kızı filmi izle...

Geniş Aile Komşu Kızı Filmi Konusu Nedir?

Geniş Aile komşu kızı problemli ve bir o kadarda sorunsuz bir şekilde davranan Cevahir'in ve onun yancısı konumunda bulunan ve bir türlü de bu durumdan kurtulamayan Ulvi’nin yeni maceralarını izleyiciyle buluşturuyor. Yaşamlarını bir türlü düzene sok almayan Cevahir ile Ulvi, bir oto yıkama dükkanı açarak yaşamlarını idame etmeye çalışıyor. Kendilerini belalardan ve problemlerden uzak tutmaya çalışan Cevahir ile Ulvi’nin yolu bir gün Cevahir'in bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Zeynep ile kesişecek, zor bir konumda olan Zeynep, başındaki dertten kurtulmak amacıyla Cevahir ile Ulvi'den yardım talebinde bulunacaktır. Zeynep, abisi Katibin vasiyetini yerine getirmek amacıyla Nebil ile evlenmek zorunda kalmıştır. Zeynep bu evliliğin gerçekleşmesini her ne kadar istemese de evliliğin iptal olmasının bir tek yolu Nebil'in evlenmekten vazgeçmesidir.

Zeynep'e yardım etmeye Kararlı olan Cevahir ile arkadaşı Ulvi, Muazzez’in  de yardım etmesi ile Nebil’i, Zeynep'ten hem soğutma amacıyla çeşitli oyunları oynar. Çok geçmeden amaçlarına ulaşmış olan Cevahir ile artık her şeyin yoluna girdiğini düşünecektir. Fakat Nebil, onları türlü belaların içine sürükleyecektir.

Geniş aile komşu kızı bu akşam 20:00’da Kanal D’de!

Editör: Wan Haber