Entrikaların hiç eksik olmadığı yasak Elma dizisi Pazartesi Akşamları Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşmaktadır. Geçen hafta diziden ayrılan 5 karakterden sonra bu haftaki yeni bölümde yeni isimler olacak. Çağatay karakterinde Berk Oktay diziye yeni dahil olan ünlülerden. Bakalım Çağatay, Yıldızın aradığı aşkı olabilecek mi?

Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcılar’ın da ilk defa izleyicilerle buluşacağı yeni bölümde bir başka sürpriz daha izleyicileri bekliyor.7

Bir zamanlara damga vuran hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül yasak Elma dizisinin 86. bölümüne konuk oyuncu olarak katılacak.

Pazartesi Akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile bir araya gelen ve başlamış olduğu günden itibaren çok büyük bir beğeni toplayan Yasak Elma dizisi başarılı isimleri kadrosuna dahil etmeye devam ederken, konuk oyuncuları ile de seyircisine çeşitli sürprizler yapmayı da ihmal etmemektedir. Geçtiğimiz günlerde yeni albüm çalışmalarını tamamlayan ve albümünü çıkaran Gülçin Ergül, yasak Elma dizisinin unutulmaz yemek sahnelerinden biri ile ekranlarda olacak.

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Şafak Pekdemir Nesrin Cevatzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar Eda Ece,  Şevval Sam’ın başrollerde oynadığı, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Murat Öztürk’ün yönettiği ve Zeynep Gür ile Melis Civelek' in senaryosunu yazdığı Yasak Elma dizisinin bu haftaki bölümü bir hayli renkli geçecek gibi görünüyor.

Gülçin Ergül Kimdir?
30 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğdu. Öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bale bölümünde tamamladı. AKM Çocuk balesinde 7 sene çalıştı. Yüksek lisans öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı modern dans bölümünde tamamladı.
2004 senesinde kız grubu kurma hayalini üniversitede tanıştığı Cemre Kemer, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı arkadaşları ile gerçekleştirdi.
Hepsi Grubu ile 2 single, 3 albüm çalışması gerçekleştirdi. Bu albümleri aracılığı ile hayranlarından tam not almayı başardı.

2009 senesinde hepsi grubundan ayrılarak solo albüm çıkarmaya çalışmalarına gayret gösterdi. 2011 senesinde ilk solo Maxi single’ı Bravo ismi ile hayranlarıyla buluşturdu.
Uzun seneler boyunca bütün dünyadan çok sayıda mühim koreograf ve eğitmen ile beraber dans tarzında çeşitli çalışmalara imza attı. Kreatif dansçı olarak dans ettiği çağdaş uğraşların yanı sıra aynı zamanda kareograflık üzerine çalışmış olduğu dans kompozisyon projelerinden bazılarını sahneledi.
Yasak elma bu akşam FOX TV ekranlarında yeni sürprizlerle izleyicilerin karşısına çıkacak.

 

Editör: Wan Haber