TRT1 ekranlarında yayınlanan ve herkesten tam not alan ünlü dizinin reyting skorları herkesi şaşırtmıştı. Yoğun ilgi gören ve büyük beğeni alan Masumlar Apartmanı dizisi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Büyük beğeni alarak izlenmeye devam eden Masumlar Apartmanı dizisinde şok bir iddia ortaya atıldı. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Farah Zeynep Abdullah diziye veda mı ediyor? Farah Zeynep Abdullah canlandırdığı İnci karakterine veda edeceği haberleri ile gündemin ortasına bomba gibi düştü. 
Farah Zeynep Abdullah diziye veda mı ediyor?
TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı tüm hızı ile devam ederken, dizi setinden şok bir iddia geldi. Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın diziye veda edeceği haberleri gündeme bomba gibi oturdu. Masumlar Apartmanı dizisine veda etme iddiaları ile gündeme gelen Abdullah, diziye veda edeceği ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Farah Zeynep Abdullah’ın diziye veda edip etmeyeceği merak konusu olarak kaldı. Farah Zeynep Abdullah hayranları muhteşem diziye veda etme iddialarına inanmak istemedi. Sosyal medya adeta ikiye bölündü. 
Masumlar Apartmanı konusu ne?
İnci, uzun zaman önce ailesini kaybetmiş ve aile büyükleri tarafından büyütülmüştür. Baskıcı bir ailede büyüyen İnci’nin yaşantısı ve karşılaştığı kişileri konu edinen Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı her gün izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Farah Zeynep Abdullah’a Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi dev isimler eşlik ediyor. Birbirinden başarılı isimler dizide boy göstermeye ve harikalar yaratmaya devam ediyor. 
Masumlar Apartmanı hangi günlerde yayınlanıyor?
TRT1 kanalının reyting birincisi dizisi her Salı akşamı saat 20:00’de izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birçok bölümdür ekranlarda olan Masumlar Apartmanı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 

 

Editör: Wan Haber