ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 185. Bölüm fragmanı yayınlanmasıyla beraber İlyas Çakırbeyli’nin eski günlerine dönmesi ile dizideki dengelerin değişmesi dizi Haranlarını merak içerisinde bıraktı.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölümüyle ekranlara geldi. Yeni sezonda da reytinglerin zirvesinde yer alan dizide heyecan devam ediyor.

Kontrgerilla İshak, Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan’a karşı oldukları uyuşturucu ticaretine karşı oyun kurar. İshak tüm olayları itiraf eder ve cezaevine giren Hızır Çakırbeyli yanındaki Kimsesiz Doğan artık hayatları pahasına bir mücadelenin içerisinde kendilerini bulur.

Ancak eski dost olan ikili bu zorlu mücadelede birbirlerine destek olacaktır. Cezaevinde ikiliye saldırı yapılacağı haberi alınır ve Hızır Çakırbeyli ziyaretine gelen yeğeni İlyas Çakırbeyli’ye kendisine ihanet eden, karşısına duran herkesi öldürmesini emreder.

Hızır Çakırbeyli’nin mücadelesi hem içeride hem de dışarıda devam etmektedir. Hızır içerideyken ailenin başında geçen İlyas, ailesini de bir arada tutmak için yoğun çaba sarf etmektedir.

Editör: Wan Haber