Cuma akşamları TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya ve Yürek yakmaya devam eden kırmızı oda dizisi yeni sezonunda en başarılı projelerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Sürükleyici senaryosu ile izleyenlerin tamamını adeta kendine tutsak eden dizide her hafta yepyeni bir trajedi yaşanıyor.

Elde etmiş olduğu reytingler ile de dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran TV8 yapımı kırmızı oda dizisinde iyi bir oyuncu kadrosu ve güçlü bir kurgu var. Kırmızı oda dizisinde Ayşe rolünde oynayan Meriç Aral’ın daha başarılı bir performans göstermesi hayranların gözünden kaçmadı, ilgi ile izleniyor. Söz isimli aksiyon dizisindeki Eylem karakteri ile Yıldızı parlayan Meriç Aral Yeni dönemde ise Dr Ayşe olarak değişik bir rolle kırmızı oda dizisini parlatmaya devam ediyor.

Yine aynı yapımda bulunan Dr Nihal karakterine hayat veren Ecem uzun da son zamanların ön plana çıkmayı Başaran isimlerinden birisi oluyor. 2005 senesinde gülsün karakteri ile Aliye dizisinde oyunculuğa adım atan Ecem Uzun değişik yapımlarda boy gösterdi ve en çok da Jet sosyete isimli dizideki alarak karakteri ile akıllara kazındı. Eksen platformunda yayınlanmaya başlanan Şeref Bey isimli dizinin Yıldız karakterine hayat veren oyuncu şimdi de yeni bir projenin içinde.

Netflix platformunda yayınlanacak olan bir denizaltı Hikayesi isimli dizide kırmızı oda dizisinin İki ünlü ismi Meriç Aral ile Ecem Uzun yine aynı projede oynayacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrollerinde oynayacağı proje açısından pek çok iddialı isimler bir arada toplantı Ertan Saban, Alper Saldıran da dizide rol alacak isimler arasında yer alıyor.

Editör: Wan Haber