Bundan sonra 15 Şubat Pazartesiden itibaren hafta içi her gün canlı yayın ile Show TV ekranlarında Ebru Akel’le Kadın isterse adındaki sabah kuşağı programı başlayacak.

Bilindiği gibi Ebru Akel’in sunuculuk kariyeri geçmiş yıllara dayanıyor. Tecrübeli sunucu keyifli, eğlenceli, samimi, sıcak sohbeti ile hem stüdyodaki konuklarını, hem de televizyonları başında kendisini izleyen seyircileri mutlu etmeyi başarıyor. BBO'nun yapımcılığını üstlendiği ve programda ünlü sunucu Ebru Akel, hayalini kurmuş olduğu hayatı gerçekleştirenleri, Asla Pes Etmeyenleri ve her şeye inat her şeye rağmen gülümsemekten ve mutlu olmaktan asla vazgeçmeyenleri ağırlayacak. Hiçbir engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere mutlaka inanan, Çalışkan, farklı, ve ilham veren, yaşamın içinden insanların öyküleri izleyici ile buluşturulacak.

 Ebru Akel, izleyicileri gündemin önemli başlıkları ile Yeni güne hazırlarken, uzman konukları ile modadan spora, sanata kültüre, güzellikten beslenmeye kısacası insana ve Yaşama Dair her ne varsa bu programda işlenecek. Ekran başındaki izleyiciler de soru ve görüşlerini programa bağlanarak dile getirebilecek.

 Ebru Akel ile kadın isterse adındaki Gündüz kuşağı programı Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 08:30’da canlı yayınla Show TV'de sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber