Acun Ilıcalı'nın sahibi oladuğu TV8'de ÇArşamba günleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayınlanıyor. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen dizide Zeynep ve Mehdi'nin aşk hikayesi konu alınıyor.

Dizide Emine karakterine hayat veren Naz Göktan ise sergilediği oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Peki Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Emine kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İnstagram hesabı var mı? İşte merak edilen soruların cevabı...

EMİNE'NİN DİZİDEKİ ROLÜ

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Emine karakteri başrol oyuncusu Zeynep'in en yakın arkadaşı olarak biliniyor. Emine, Zeynep'in eski nişanlısı Faruk'la bir dönem beraber olmuş ve arkadaşı Zeynep kendisine küsmüştü. Kadim dostlar Zeynep'in yaşadığı zor günler sebebiyle yeniden eski günlerine kavuştu. Emine arkadaşının yaşadığı bütün dert ve sorunlarda yanında olmaya devam ediyor. 

NAZ GÖKTAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1990 yılında dünyaya gelen Ankara doğumlu olan,  Naz Göktan henüz daha çocuk yaşlarda 1993 yılında Bale eğitimi almıştır, 2007 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve İngiltere Royal Academy of Dance’den mezun olmuştur. 2007 yılında Ankara’da Özel Tevfik Fikret Lisesinden mezun olmuş, o yıl içerisinde Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde Antropoloji bölümüne başlamıştır. Naz Göktan 1.70 boyunda ve 58 kilodur. 

NAZ GÖKTAN OYNADIĞI DİZİLER
2020 – Doğduğun Ev Kaderindir
Naz Göktan hangi ödülleri almıştır?
Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri 9. ödül sıralamasında Sahne 367 adı verilen tiyatro gösterisinde tek kişilik Madam oyunundaki göstermiş olduğu performanstan dolayı ve yeteneği karşılığında Seçici Kurul Genç Yetenek Ödülünü kendisine vermiştir.

NAZ GÖKTAN İNSTAGRAM HESABI

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Emine karakterine hayat veren Naz Göktan instagram hesabını NazGoktan olarak kullanmaktadır. 

Editör: Wan Haber