Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz en son Alev Alev dizisiyle ekranlarda yer almıştı. Dizinin geçtiğimiz hafta final yapmasından sonra ise Dilan Çiçek Deniz hakkında oldukça ilginç iddialar ortaya atılmaya başlandı! 

2017 senesinde Aras Bulut İynemli ile başrolünü paylaştığı Çukur dizisinde Sena karakteri ile karşımıza çıkan Dilan Çiçek Deniz dizinin 2. sezon 27. bölümünden sonra ayrılmıştı. Dizideki Sena karakterinin yer aldığı son bölümde boğularak ölmesinden sonra Dilan Çiçek Deniz başka dizi ve film projelerine yönelmişti. 

Güzelliği ve oyunculuğu ile herkesi etkileyen Dilan Çiçek Deniz'le ilgili kısa bir süre önce bir iddia ortaya atıldı! Önümüzdeki hafta final bölümü ile ekranlara veda edecek olan Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünde Yamaç'ın havuza düşmesi ve boğulması ile ekranlarda Sena'nın boğulduğu sahne gösterilmişti. Bu sahneden sonra ise Çukur dizisinin izleyicileri Sena karakterini yeniden ekranda gördükleri için çok mutlu oldu!

Final bölümünde yer alacak mı?
Yamaç ve Sena'nın sahnelerinden sonra seyirciler "Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün" yorumlarında bulundular. Sena karakterinin yürek burkan vedasından sonra izleyciler de büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Finalde ise Dilan Çiçek Deniz'in yeniden Çukur dizisinde olacağına dair söylentiler dolaşmaya başladı. Dedikodulara göre dizinin yapımcısı ve senaristi Dilan Çiçek Deniz'in Çukur finalinde yer alması için tam 100 bin TL'lik teklifte bulundu ve güzel oyuncu da bu teklifi kabul etti! Dizinin ve Dilan Çiçek'in hayranları ise bu habere çok sevindi ve hatta sosyal medya platformlarında güzel oyuncu için başlıklar oluşturarak gündeme girdi! Önümüzdeki hafta final yapacak olan Çukur dizisinde neler olacak şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor!

Editör: Wan Haber