Türkiye'nin en dikkat çeken kadın oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir kısa bir süre önce resmi Instagram hesabında yaptığı bir paylaşım ile takipçilerini hem duygulandırdı hem de sevindirdi! 2019 yılında başrolünü ünlü aktör İbrahim Çelikkol ile paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide 'Zeynep' karakterini canlandıran güzel oyuncu ilerleyen günlerde dizinin final yapmasıyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor!

"Bazı bitişleri bazı başlangıçlarla uğurlarsın"

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabında dizi sahnesi çalıştığı bir görüntü paylaşarak dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, fotoğrafın üzerine "Bazı bitişleri bazı başlangıçlarla uğurlarsın #doğduğunevkaderindir final sahnesi" notunu düştü. Tam 42 bölümdür TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve konusunu ise Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi önümüzdeki bölüm final yaparak izleyici kitlesine veda edecek. Fakat güzel oyuncunun bu görsele düştüğü ‘yeni başlangıçlar’ notu ise birçok takipçisini mutlu etti ve Demet Özdemir’in yeni bir projeye çoktan ‘evet’ demiş olmasını ise gündeme getirmiş oldu. Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan Demet Özdemir daha önce No 309 ve Erkenci Kuş gibi romantik komedi dizileri ile izleyici karşısına çıkarak büyük bir beğeni toplamıştı.

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü ne zaman?

OGM Pictures imzalı dizinin final bölümü ise geçtiğimiz günlerde kesinleşmişti. Çağrı Bayrak tarafından yönetilen ve Selcan Özgür, Berrin Tekdemir ve Firuze Engin taraıfndan kaleme alınan  kadrosunda ise  Demet Özdemir, Engin Öztürk, Zuhal Gencer, Senan Kara, Naz Göktan, Hülya Duyar, Fatih Koyunoğlu ve Kaan Altay Köprülü gibi isimlerin yer aldığı dizi 12 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 43. bölümü ile ekranlarda son kez yer alacak. Dizinin sıkı takipçileri ise sosyal medya hesaplarından dizinin finali için oldukça duygusal paylaşımlar yaparak final bölümünü bekliyor.

Editör: Wan Haber