Cuma akşamları televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan diziler arasında Kırmızı oda ile Arka Sokaklar çok güçlü performanslar sergileyerek yüksek sıralara çıkmayı başardılar Arka Sokaklar dizisi totalde 8-9’lu reytinglerde birinci olmayı başarırken, 2.  sırada ise kırmızı oda yerini aldı.TV8 ekranlarında yayınlanan kırmızı oda dizisi AB ve ABC1’de kategorilerinde ise 9 ile 10 reytinglere ulaşmayı başardı ve yine birinciliğe adını yazdı.

Peki bu iki dizi dışında ekranda yerini alan diğer 5 yapım hangisi? İşte bu merak edilen konuların tamamı makalenin devamında sizleri bekliyor.

  • Show TV ekranlarında Ramo
  •  Fox TV ekranlarında Son Yaz
  •  Star TV ekranlarında Akrep
  •  Atv’de Akıncı
  •  TRT1 ekranlarında payitaht Abdülhamid

 Reyting yarışında tutuştu 15 Ocak Cuma akşamı ekranlara gelen bu diziler arasında müthiş bir reyting yarışmasının yaşandığını gözlemleyebiliriz.

Genel itibarıyla konuya bakıldığında reytinglerde bütün yapımlarda çeşitli düşüşler ve kısmı yükselişler meydana geldi. Ramo ile son yaz dizileri birbirleri ile rekabet halinde bulunmaktadır. Ramo ABC1 kategorisinde günü 3. sırada tamamlarken, Son Yaz dizisi ise AB kategorisinde 3. Sıradaki yerini aldı. Yani değişik kategorilerde değişik dizilerin ön plana çıktıkları bir gün yaşandı.

Önümüzdeki Cuma günü tekrar bu diziler ekrana gelecekler, aynı ve değişik kategoriler sonrasında ise totalde reyting durumlarına bir kez daha bakacağız.

Editör: Wan Haber