Ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Çukur dizisi dün akşam yayınlanan final bölümü ile izleyicilerine veda etti. Ay Yapım imzalı dizi başladığı ilk günden itibaren hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla ilgi odağında yer almayı başardı. 7 Haziran Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında yayınlanan final bölümü ile ekranlara gelen Çukur diğer kanallarda yayınlanan tüm dizileri ve filmleri geçerek geceye damgasını vurdu!


Başrollerini Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş ve Müfit Kayacan'ın paylaştığı Çukur dizisinin final bölümü nefesleri kesti! Özellikle Yamaç ve Şahram'ın kavgası gecenin en çok konuşulan olaylarından birisi olmayı başardı. Ayrıca dizinin bitmesine yakın ilk sezonlarda yer alan Sena karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in de son kez yer alması herkesi duygulandırdı!


Reytinglerde ezdi geçti!
Ekranların en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Çukur dizisi yayınlanan final bölümü ile reytinglerde ezdi geçti! Aksiyon ve gerilimin tavan yaptığı dizi hem TOTAL hem de AB grup reyting sıralamalarında birinci sıraya gelerek diğer tüm yapımları geride bıraktı. Dizinin final bölümünün öncesinde ise Çukur Gala ekranlara gelmişti. Çukur Gala da reyting sıralamalarında ilk 10'a girmeyi başararak büyük bir başarı gösterdi!


Sevilerek takip edilen Çukur dizisinin finali aynı zamanda sosyal medya platformlarında da çok konuşuldu. Özellikle dizide yer alan karakterler Twitter platformunda gündeme girmeyi başararak gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
 

Editör: Wan Haber