Çukur, Show TV ekranlarının en çok reyting getiren dizisidir. Aksiyon, macera, komedi ve dram dolu dizi, her Pazartesi günü izleyicisi ile buluşuyor. Yaklaşık 4 sezondur ekranlarda olan dizi, çok yakında final sahnesi ile ekranlarda olacak. Çukur dizisinin bitmesine sadece 4 bölüm kalmışken şok haber setten geldi. 
Çukur dizisi neden yok?
Çukur dizisi her Pazartesi izleyicinin karşısına çıkıyor. Bu hafta için şok haber yayıldı. Çukur dizisinin 17 Mayıs Pazartesi günü yayınlanması gereken bölümünün yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Çukur dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak. Bu haber kısa süre içinde büyük yankı uyandırdı. Çukur izleyenleri bu habere çok üzüldü. 
Çukur neden tatile girdi?
Çukur dizisinin ekranlarda olmayacağını duyanlar bu habere çok üzüldü ve hemen haberin nedenini araştırdılar. Show TV ekranların sevilen dizisi Çukur, 1 hafta tatil yapma kararı aldı. Seyirciler neden yeni bölümün olmadığını araştırırken, dizi yapımcılarından haber geldi. Çukur dizisinin neden bir bölüm ara verdiği açıklandı. Tüm izleyenler dizinin tatil yapma kararının korona virüsü ile bağlantılı olduğunu düşündü ancak gerçek kısa süre içinde ortaya çıktı. 
Çukur dizisine milli maç engeli!
Show TV yapımı, 17 Mayıs Pazartesi günü milli maç olacağını ve herkesin maç izleyeceği için Çukur dizisinin yayınlanmayacağını söyledi. Milli maç ile reyting yarışına girmek istemediğini söyleyen ekip üyeleri bir hafta tatil yapma kararı aldıklarını söyledi. Türkiye maçı olduğu için yeni bölüme bir hafta ara verildi. Bu süre zarfından oyuncuların dinlenmesi ve bayramı dinlenerek geçirmesi istendi. Çukur dizisinin 4 bölüm sonrasında yani 4 hafta sonrasında final sahnesi ile ekranlara veda edeceği biliniyor. Çukur dizisi bomba bir final ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Tüm izleyenleri büyük bir heyecan ile final bölümünü bekliyor. 

Editör: Wan Haber