Ay Yapım imzasını taşıyan, Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan fenomen dizi Çukur’un ekranlara gelen yeni bölümünde Efsun’u kurtarmak amacıyla Kulkan'ın peşine düşmüş olan Yamaç’ın finalde içine düşmüş olduğu durum herkesi şoke edecektir.

Efsun’a ulaşmaya gayret eden Yamaç'ı tuzağa çeken Kulkan, onu bayıltarak Afganistan’a kaçırmış olan kurukan herkesi adeta şok edecektir. Genco Özak Volkan karakterindeki başarısı da izleyicileri etkilemeyi başarıyor.

Daha öncesinde Güvercin dizisinde Ökkeş olarak ekranlara gelen oyuncu, Burada da harika bir performans gösteriyor. Genco Özak dün akşam sergilemiş olduğu oyunculuk ile de yeteneklerini bir kez daha izleyiciye gösterdi.

Pazartesi akşamlarına adeta damgasını vurmayı Başaran çukur dizisinin ekranlara gelen yeni bölümünde Efsun'u bulmak amacıyla harekete geçen Yamaç, Furkan’ın vermiş olduğu adrese gider. Burada da karşısına çıkan bütün adamları indirmeyi tek tek Başaran Yamaç’ın aksiyon dolu sahneleri soluksuz bir şekilde ilgilenirken, final sahnesinde yaşananlar ise seyircileri şoka uğrattı.

Ulaştığı kadının aslında Efsun olmadığını gören, uykudan uyanan Yamaç, Kulkan'ın tuzağına düşmüştür. Kulkan, Yamaç’ı elektroşok ile bayıltarak aklını kaçırdı. Kulkan'ın planı herkesin akıllarında soru işaretini meydana getirirken, yamaç’ın içine düşmüş olduğu bu durumdan nasıl kurtulacağı da merak konusu olmaya başladı.

 Çukur dizisi reytinglerde de iyi neticeler elde etmeye devam ediyor. Finale doğru adım adım ilerlemesine rağmen kemik bir izleyici kitlesine hitap etmeyi başaran Çukur dizisi reytingleri de toplamayı sürdürüyor.

Editör: Wan Haber