Çukur dizisi ekranların en sevilen dizisidir. Oyuncuları, konusu ve bölümleri ile herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Özellikle birbirinden ünlü oyuncuları ile dikkat çeken Çukur dizisi izleyicilerine kötü haberi verdi. Tüm izleyicilerine kötü haber veren ve veda etme kararı alan Çukur dizisi, herkesi üzdü. Çukur dizisinin sevenleri dizinin finale doğru gitmesine oldukça üzgün olduklarını dile getirdiler. Çukur dizisinin hesaplarına adeta yorum yağmurları yağarken, sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi oldu. Son zamanlarda ekranlara gelen vedaları ile reyting rekorları kıran Çukur, finale doğru giderken büyük heyecan yarattı. Çukur dizisi yakında ekranlara veda edecek son bölümü ile seyircisinin karşısında olacak.
Çukur dizisi hangi kanalda?
Ekranların sevilen dizisi Çukur, Show TV ekranlarının en çok izlenenlerinden biri olmuştur. Çukur dizisi her Pazartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor. Show TV kanalının en çok reyting alan dizilerinden biri olmuştur. Çukur dizisi çok yakın zamanda final sahnesi ile ekranlara gelecek.
Çukur dizisi nerede çekiliyor?
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, çekimlerine İstanbul’da devam etmektedir. Çukur dizisinin ilk bölümleri Türkiye dışında yapılmıştır. Daha sonra İstanbul’a gelen dizi seti çekimlerini Fatih ilçesinde gerçekleştiriyor. Genel olarak Balat’ta çekilen dizinin bazı bölümleri Tarlabaşı ilçesinde de yapılmaktadır. Dizinin çok sesli ve silahlı olduğunu bilen izleyiciler dizinin nerede çekildiğini merak ettiler. 
Çukur dizisinin konusu ne?
Çukur dizisinde Koçovalı ailesi ve çevresinde gelişen olaylar anlatılmaktadır. Çukur semtinin sahibi gibi olan Koçovalı ailesi, karşılarına çıkan düşmanlar ile başa çıkmaya çalışırken bir yandan kendi içlerinde kenetlenmeye çalışırlar. Çukur semtindeki olaylar ve Koçovalıların hayatı konu edinmektedir. Çukur dizisinin her bölümü büyük bir ilgi ile izlenmeye devam etmektedir.

Editör: Wan Haber