Show TV ekranlarında Pazartesi Akşamları birkaç sezondur izleyiciyle buluşmaya devam eden çukur dizisinin 118. bölümü ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Mayıs ayında izleyicilere veda etmeye hazırlanan dizinin artık sonlarına doğru yaklaşırken, Her yeni bölümde önemli gelişmelerin yaşanması da finali nasıl olacağını Aslında merakta bırakıyorsun.

Peki Çukur’un 118. Yeni Bölümünde Neler olacak? Cevabı Haberimizde...

  • Yamaç ile Efsun'un nefesleri kesen karşılaşmasının yayınlandığı fragman da öpüştükleri dikkatleri üzerine çekerken, Efsun'un ansızın 'benden uzak duracaksın' demesi izleyicileri Şok'a uğratacak.
  • Yamaç ile Efsun karşılaşmasında neler olacağı ile ilgili merak içerisinde bekleyin izleyiciler, ikilinin yüzleşmesinin duygu dolu anlar yaşatacağını hissediyor.
  • Vartolu, amca ile ilgili olumsuz ve fikirlerini dile getiren ya maça tepkisini dile getirirken, ikilinin konuşması akıllara 'Yamaç ve Vartolu karşısı taraflarda mı olacak?' Sorusunu getiriyor.
  • Yamaç'ın elinden kurtaran Kulkan, yaşamını devam ettirmek amacıyla amcaya karşı son kozunu oynamaya çalışacak.
  • Hem Aile içerisinde meydana gelenleri hem de mahalledeki diğer değişimin arkasında neler olduğunu artık öğrenecek. Bir taraftan yamaç’ı kaybetmekten korkan ve diğer taraftan da doğru bildiklerini inanıp Vartolu, amcanın vermiş olduğu görev ile adeta nefesleri kesecek bir aksiyona girişecek.
  • Yamaç, çukurda görmüş olduğu manzaralardan sonra amcanın karşısına geçerek tarafını seçmiş olacak, bu durum Aslında çukurda yepyeni bir dönemin başlangıcı olarak sayılacak.

Çukur 118. Yeni Bölümüyle yarın akşam saat 20:00:da Show TV'de!

Editör: Wan Haber