Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran muhteşem dizisi Çukur, 4 sezondur ekranlara gelmeye devam ediyor. Çukur her Pazartesi akşamı izleyicisi ile buluşuyor ve büyük bir ilgi görüyor. Çukur dizisinin yayınlandığı gün, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırıyor. Özellikle Twitter gibi sosyal platformlarda dizi hakkında çok konuşuluyor. Çukur dizisi 4. sezon 36. bölümünün tanıtımını yayınladı. Yeni bölümde neler olacağı büyük merak konusu oldu. 
Çukur dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Show TV ekranlarının rekortmen dizisi Çukur’da, Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, İrem Altuğ ve Ece Yaşar gibi isimler yer alıyor. Çukur dizisinin dev oyuncu kadrosunda birbirinden tecrübeli ve başarılı isimler yer alıyor. Çukur dizisi yeni bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 
Çukur 4. sezon 36. bölümde neler olacak?
Çukur yeni bölümünde amca kendisini kurtarmak için çaba gösterecek. Çukur’a giriş çıkışı kapatan ve kendisini korumaya çalışan amcayı neler beklediği ise merak konusu. Çukur’un yeni bölümü cenazelerle dolu bir bölüm olacak. Karaca’nın ölüm haberi tüm Çukur’u sarsmış durumda. Diğer yandan Celasun’un ölmesi de herkesi sarstı. Celasun’un ve Karaca’nın kötü haberi Koçovalı ailesinin damarına bastı. Yamaç ve Vartolu tekrar direnişe geçti ve artık icraat yapmaya başlamaya karar verdiler. Çukur’un eskisi gibi olması için ayağa kalktılar. 
Finale 4 bölüm kala vedalar kesilmiyor!
Çukur dizisinin bitmesine sadece son 4 bölüm kaldı. Son bölümlerde vedaların ardı arkası kesilmiyor. Karaca ve Celasun’dan sonra Ayşe Koçovalı’nın da vedasını izleyeceğiz. Çukur bu ölümlerden etkilenmiş olsa da en çok etkilenen ve yıkılan isim Vartolu oldu. Diğer yandan Aliço, bildiklerini anlatacak. 

 

Editör: Wan Haber