Gerek stüdyoda izleyen, gerekse de ekranları başında Çok Güzel Hareketler 2 programının skeçlerini izleyenler adeta kahkahalara boğuluyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 severlere Müjdeli Haber geldi, Show programının beklenen yeni bölüm fragmanı ekranları geldi!

Reyting rekorları kırmayı Başaran Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi, fragmanı yine Yılmaz Erdoğan'ın bulunmaması izleyicileri meraka düşürdü. Çok Güzel Hareketler Bunlar 75 yeni bölüm fragmanı da programı yine Eser Yenenler sunacak.

Çok Güzel Hareketler 2 Son Bölümde Neler Olmuştu?

Genel sanat yönetmenliği ve Yönetmenlik koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın oturduğu, BKM nin yapımcılığını üstlendiği, Çok Güzel Hareketler 2 programının bu hafta ekranlara gelecek olan bölümünün skeçleri şöyle;

  • Koronavirüsü pandemisi sürecinde Ayşegül evden çalışıyor, ancak evde eşi ve çocuğunun devamlı konuşması toplantıya dahil olmaları Ayşegül oldukça zor bir durumda bırakıyor.
  • Hilmi, kız arkadaşı Selin ile sinemada Selin'in babasına yakalanırlar.
  • Selin'in babası mafya babası olduğu için Hilmi ondan kurtulmak amacıyla kendi babasını da mafya olduğunu dile getirecek.
  • Selin'in babasının Hilmi’nin evine gelmesi ile beraber artık Ortalık toz duman olacak.
  •  Ailenin kapısının önüne bırakılmış olan çiçekler Ali de merak uyandırır, Evin kızı çiçeklerimi kendisine geldiğini zanneder, anne ise çiçekleri babasının kendisine yollamış olduğunu zanneder, babanın gelip olayı çözmek amacıyla dahil olmasıyla artık Ortalık iyice karışmıştır.
  • Ferhat ile Alev'in bebekleri olacaktır Birgül Alev Ferhat'ın bebeğin cinsiyetini öğrenmesi amacıyla baby shower düzenler.

Çok Güzel Hareketler 2, 75. yeni Bölümüyle Bu Akşam 20:00’da Kanal D de!

Editör: Wan Haber