Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programını yayın hayatından kaldırdı, yerine ise 21 Şubat'ı Perşembe günü Hakan Altun ile Sibel Can'ın beraber başlayacakları program ekranlara gelecek.

 Kanal D'nin bir zamanlar ve çokça sevilen programı Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın yeni kadro ile ekranlara taşımış olduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 beğenilmemiş, başarısız bulunmuştu. Fakat Kanal D, programın arkasında durmaya devam etmişti. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 hayranlarına ise çok kötü bir haber geldi. Bu program, artık yayın hayatından kaldırıldı. 21 Şubat Perşembe günü ise yayın akışına Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yerine  Hakan Altun ile Sibel Can'ın beraber yapacakları yeni Show programı geliyor.

 Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Hangi Gün Ekranlara Gelecek?

 Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gün değişikliğine mi gidecek yoksa tamamen hayatından kaldırılacak mı? Bu sorunun cevabı Kanal D yönetimi tarafından önümüzdeki günlerde elbetteki açıklanacaktır. Fakat programın hayranları kanala gün değişikliği için baskı yapıyor. Fakat kanaldan henüz bir açıklama gelmedi. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Eğer gün değişikliğine giderse Kanal D'nin boş bir günü aranacak. Kanal D ekranlarında Salı günü kanalın başarılı dizisi Hekimoğlu, Çarşamba akşamları ise reyting rekortmeni Sadakatsiz dizisi ile cuma günü Yıllara meydan okuyan hala reyting rekortmeni olarak nitelendirilen Arka Sokaklar dizisi ekranlara geliyor.

Editör: Wan Haber