Kanal D yepyeni bir yapım olan Camdaki Kız dizisiyle dizi tarihine adeta damga vurdu: Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynmadığı Camdaki Kız dizisinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuluyor. 

Henüz yeni bir dizi olan Camdaki Kız için bir çok dizi izleyicisi Camdaki kız hangi gün yayınlanıyor? Tekrarı ne zaman? Tekrar saat kaçta? cümlelerini arattırıyor. 

CAMDAKİ KIZ KONUSU NE?

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun esrlerinden Yaşanmış Gerçek bir hayat hikayesi olarak öne çıkan Camdaki Kız dizisi konu olarak Nalan ve Sedat'ın ilişkisini ele alıyor. Güzel ve sıcakkanlı olan Nalan herkes tarafından sevilen ve saygı kazanan biridir. Ailesinin tek kızıdır ve varlık içerisinde büyütülmüştür. 

Mimar olan Nalan Türkiye'nin en önemli oteller zincirinde çalışmaktadır. Şirketin sahibi Nalan'ı oğlu Sedat Koroğlu ile evlendirmeye kararlıdır ve istediğini yapar. Nalan ve Sedat'ın evliliklerindeki çalkantılı dönem ekranlara taşınıyor. 

Dizi henüz 3 bölüm yayınlanmış olmasına rağmen sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Son bölümde Burcu Biricik'in oynadığı Nalan karakterine yapılan bekaret testi sahnesi tepki çekse de genel olarak izleyiciler dizinin oyuncu kadrosu ve işleyişinden memnun. 

CAMDAKİ KIZ HANGİ GÜN VE NE ZAMAN?

Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Dizi saat 20:00'da başlıyor. Dizinin hemen öncesinde özet bölümü de yayınlanıyor. 

CAMDAKİ KIZ TEKRAR BÖLÜMÜ SAAT KAÇTA HANGİ GÜN?

Camdaki Kız bölüm tekrarı Cumartesis gece 00.15'te yayınlanıyor. Bu tekrarı kaçıranlar için Pazar günü saat 14:00'da yeniden tekrarı ekranlara geliyor.

Editör: Wan Haber