Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’nın hikayesi, bilindiği gibi gerçek olaylardan alıntılanıyor. Yapımcı OGM Pictures tarafından, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanmakta. Aynı ismin bir başka gerçek olaya dayanan hikayesi, bu kez Camdaki Kız ismiyle Kanal D için çekilecek. Dizinin hikayesi aslında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çıkış hikayesi ama senaryo gittikçe gerçek hikayeden uzaklaşmıştı.
Şimdi yeni sezonda izleyenleri çok sarsan Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerine kardeş bir dizi Camdaki Kız geliyor! Kısa bir süre önce konuşulmaya başlayan dizinin başrol kadın oyuncusunun da Burcu Biricik olacağı kulislere düşmüştü.

Biricik’in anlaşmayı kabul ettiği konuşulurken, öyle bir isim daha telaffuz edildi ki Kırmızı Oda’ya izleyenler, muhtemelen bu habere çok sevinecekler! Zira Kırmızı Oda’ya Boncuk karakteriyle konuk olan Burcu Biricik’in yeni dizideki partneri, izleyenlerin çok sevdiği bir isim olabilir!

Kırmızı Oda’da Boncuk’un hayalinde gördüğü Can, hemen herkesin dikkatini çekmişti. Dizide müzisyen olan bu karakteri oynayan kişi, gerçek hayatta da müzisyen olan Feyyaz Şerifoğlu idi. İlk oyunculuk denemesini de Kırmızı Oda’da yapan Şerifoğlu, performansı ile büyük dikkat çekerken, Burcu Biricik ile de ekran uyumu çok beğenildi.

Kırmızı Oda’da Boncuk ve Can olarak kamera karşısına geçen iki ismin, Camdaki Kız dizisinde buluşmasıyla ilgili bazı gelişmeler yaşanıyor! Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medyadan Feyyaz Şerifoğlu ile Camdaki Kız dizisi için görüşüldüğü bilgisini verdi.

Henüz bir netlik olmasa da Biricik ve Şerifoğlu’nun bir başka dizide buluşacak olması, Kırmızı Oda’yı izleyip de Can ve Boncuk’u yanyana görmekten çok mutlu olan ve ‘Lütfen hayal olmasın, Can gerçek olsun’ sözleriyle duygularını paylaşan izleyenleri de muhtemelen çok mutlu edecek.

Feyyaz Şerifoğlu, aslında Ajda Pekkan’ın vokalisti. O Ses Türkiye’ye de katılmıştı. Dizide oynamaya başladığında büyük merak konusu olmuştu. Şerifoğlu’nun ilk single çalışması Gidene ise 18 Aralık’ta yayınlandı.

Editör: Wan Haber