Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Cam Tavanlar dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile şimdiden en çok konuşulan diziler arasında yerini alıyor! Bu yaz sezonunda ekranlarda yer alacak olan dizi şimdiden sosyal medya platformlarında en çok bahsedilen yapımlardan birisi oldu!


Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu ve farklı bir konusu olan Cam Tavanlar dizisinden yeni gelişmeler her geçen gün artıyor! Önümüzdeki haftalarda Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Cam Tavanlar dizisinden üçüncü tanıtım da kısa bir süre önce yayınlandı! Büyük bir merakla beklenen Cam Tavanlar dizisinin üçüncü tanıtımı kısa bir süre içinde büyük bir ilgi görerek kısa bir süre içinde yüzbinlerce kez izlendi.


Cam Tavanlar dizisinin oyuncuları kimler?
Oldukça popüler oyuncuların yer aldığı Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral ve Kubilay Aka başrolü paylaşıyor. Ayrıca Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi oyuncular da dizide karşımıza çıkacak.


Cam Tavanlar dizisi ne zaman yayınlanacak?
Büyük bir ilgiyle takip edilen Cam Tavanlar dizisinin ilk bölümü herkes tarafından merak ediliyor. Üçüncü tanıtımı kısa bir süre önce yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin ilk bölüm yayınlanma tarihi henüz belli olmadı ancak önümüzdeki günler içerisinde dizinin yayın tarihinin belirlenmesi bekleniyor!


Cam Tavanlar dizisinin konusu nedir?
Kariyerinde kendi çabalarıyla ve emekleriyle bir yerlere gelen Leyla (Bensu Soral) ve sadece erkek olduğu için birçok kariyer fırsatının önüne gelmesiyle karşılaşan Cem (Kubilay Aka) arasındaki tatlı rekabet ve aşk hikayesi anlatılacak.


 

Editör: Wan Haber