Show TV ekranlarının yeni dizisi, ekranlarda kendini göstermeye başladı. Yayınlanan tanıtımlar büyük ilgi gördü ancak izleyici daha fazlasını merak ediyor. Cam Tavanlar dizisi yakında ekranlara gelecek. İzleyici dizi hakkında birçok soru sormaya başladı. Yoğun bir ilgi odağı Cam Tavanlar dizisinin konusu ve oyuncuları dikkat çekiyor. 

Cam Tavanlar dizisi gün sayıyor!
Yapımında Ojo Pictures imzası olan Cam Tavanlar dizisinin konusu seyirciler tarafından beğeni topladı. Dizi şimdiden sosyal medya hesaplarında büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Özellikle Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın daha önceki projelerini bilenler dizi için çok heyecanlandı. Kubilay Aka, daha önce Çukur dizisine damga vurmuş ve gönülleri fetheden bir isim olmuştu. Bensu Soral ise İçerde dizisi ile dillere destan olmuştu. İkili yeni projede romantik sahnelerde birlikte olacaklar. Yaz dizisinin en çok merak edileni ise bu ikilinin nasıl bir uyum içinde olacakları oldu.

Cam Tavanlar oyuncuları belli oldu mu?
Cam Tavanlar dizisinde yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ve güzeller güzeli Bensu Soral başrolleri paylaşacak. Başroller dışında dizi kadrosunda Ahmet Melih Yılmaz, Hatice Aslan, Beril Kayar, Mehmet Bilge Aslan, Ayten Soykök, Şifanur Gül, Alper Kut, Gizem Erdem, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi isimler de yer alacak. Muhteşem kadrosu ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan yaz dizisi Cam Tavanlar, konusu ile de oldukça dikkat çekiyor. 

Cam Tavanlar dizisinin konusu ne olacak?
Show TV ekranlarına gelecek olan yaz dizisi Cam Tavanlar, konusu ile heyecanlandırdı. Kendi çabası ile büyük işler başarmış ve kariyerinin zirvesinde olan bir kadın ve kolayca tüm kapıların ona açıldığı bir adamın tatlı hikayesi ele alınacak. Aşk, rekabet ve intikam dolu bir yaz dizisi olacak Cam Tavanlar, izleyicilerin içini ısıtmaya geliyor. 

 

Editör: Wan Haber