En son Çocukluk dizisiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Burcu Özberk'ten hayranlarına büyük müjde! Güzel oyuncu bu yaz sezonunda yeni bir romantik komedi dizisi ile karşımıza çıkacak! Geçtiğimiz yaz sezonu ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde yer alan ünlü aktris yeni projesi ile herkese büyük bir sürpriz yaptı!


Kore dizisinden uyarlama!
Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Burcu Özberk'in yer alacağı dizinin ise “Canning Single Lady” isimli Kore dizisinden uyarlama olduğu biliniyor. Şu an için dizinin Türkçe ismi henüz bilinmiyor. Oyuncu kadrosunun ise yeni belirginleşmeye başlayan dizide sürpriz isimler yer alacak! Yaz sezonu için birçok yeni yapımın başlamasıyla ekranlardaki rekabet oranı da oldukça artacak!


Burcu Özberk'e eşlik edecek olan üç isim belli oldu!
Önümüzdeki haftalarda yayın hayatına başlaması planlanan bu yeni dizide Burcu Özberk'e eşlik edecek olan iki isim kısa bir süre önce belli oldu! En son FOX TV ekranlarında Baraj dizisiyle karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Burak Yörük ve Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde yer alan İlhan Şen, Burcu Özberk'e eşlik etmeye hazırlanıyor! Ayrıca en son Sen Çal Kapımı isimli dizi ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Melisa Döngel de dizide 'Gülin' karakteri ile karşımıza çıkacak! Ekranların popüler isimlerini bir araya getiren dizinin ise şimdiden hayran kitlesi oluşmuş durumunda! Umut Kırca tarafından yönetilecek olan dizinin yapımcılığını ise NoDokuz Yapım ve MedYapım üstleniyor.  Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınacak olan dizinin ise henüz hangi kanalda izleyici karşısına çıkacağı tam olarak bilinmiyor. Sosyal medyada şimdiden fenomen olan dizi büyük bir merak içinde bekleniyor!

Editör: Wan Haber