Ülkemizinde dahil olduğu milyonlarca kitle, Netflix çatısı altında birçok dizi, film içeriklerine ulaşabilmekte ve mobil uygulaması sayesinde de bu keyfi dışarıya taşıyabilmekte. Peki daha önce hiç Netlix dışında diğer alternatif dizi, film izleme platformlarını merak ettiğiniz oldu mu? Blu Tv ‘de bu konuda bir nevi ülkemizin Netflixi sayılabilecek kalitededir.

Sizde blu TV’nin reklamsız, birbirinden özel içeriklerle ve canlı yayınları izlemenizi sağlayan bir Doğan Holding kuruluşudur.

Blu TV’yi nerede kullanmak mümkün

Blu TV internetin olduğu her yerde rahatlıkla birbirinden farklı dizi film ve spor gibi kanallarını izleyebilirsiniz. Sadece Blu TV’nin kendi özel üyelerine yani ücretli olan kullanıcılarına özel içerikler üretmekte ve bunları sadece ücretli kullanıcılar izlemektedir.

Diğer film ve dizi programlarında olduğu gibi Blu TV’de ücretli üyeliklerinin olduğunu söylemek gerekir. Her ay olarak düzenli olarak ödemeniz gereken bir üyelik ücreti sonrasında güncellenen yeni film, dizi ve spor gibi içerikleri izlemeniz üyelik ücretlerini yatırarak mümkün olmaktadır. Denemem gerekiyor diyorsanız da BluTV'de 7 günlük bir ücretsiz deneme hakkınız da mevcut.

Üyeliğimi nasıl iptal ederim?

Hesabım sayfasında bulunan "İptal Et" butonundan aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz.

Editör: Wan Haber