Bir Zamanlar Çukurova’nın bölümü beklenirken dizide yaşanan gelişme herkesi büyük bir sarsıntının içerisine sürükledi. Aşk olayları ile gündemine bomba düşen dizide eski sevgili olan Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in aralarının bozuk olduğundan ötürü Uğur Güneş’in diziden ayrıldığı iddia edilmişti. Uğur Güneş’in ardından diziye veda eden bir isim de Hilal Altınbilek oldu!

ATV ekranlarında yayınlanan ve izleyici kitlesi tarafından mercek altına alınan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşanan beklenmedik ayrılık tüm dengeleri alt üst etti. Dizinin 80. bölümü için hazırlıklar devam ederken Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek’in de diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Hilal Altınbilek’in eski sevgilisi Uğur Güneş’in diziden ayrılmasının ardından oyuncunun da diziye veda edeceği haberi magazin gündeminin altını üstüne getirdi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ZÜLAYHA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de doğmuştur. İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. 2011 yılında "Derin Sular" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde oynadı. Hilal Altınbilek,2013 yılında "Karagül" dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri paylaştı

Editör: Wan Haber