ATV ekranlarında izleyici ile buluşan, bütün izleyenleri adeta ekranlara kenetleyen dizi Bir zamanlar Çukurova projesinde Ayrılık Rüzgarları esmeye devam ediyor. Perşembe akşamlarının Yıldız dizisi bir zamanlar Çukurova, Ayrılık haberi ile tekrar gündeme geldi. Bir zamanlar Çukurova Müjgan Ayrılmak istediğini dile getirdi. Bir zamanlar Çukurova Müjgan evinden uzakta Adana'da çekimlerde olduğu için artık çok sıkılmış, Ayrılmak istediğini dile getirmiş.

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Melike İpek Yalova gibi oyuncuların bulunduğu bir zamanlar Çukurova dizisinden Ayrılık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Dizinin güzel oyuncusu diziden Ayrılmak istediğini söyledi. Adana'da çekimleri gerçekleştirilen bir zamanlar Çukurova dizisinde heyecan, gerilim bitmiyor. Bu heyecanla gerilime Bir de ayrılma haberleri de eklenince bir zamanlar Çukurova dizisinin Gündem olması yine kaçınılmaz bir hal aldı.

Bir zamanlar Çukurova, perşembe akşamları reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 8. yeni bölüm ile ekranlara gelen dizide henüz final olması beklenmiyor. Bir zamanlar Çukurova dizisinde daha önce Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş ayrılmıştı, hemen akabinde Hünkar Yaman karakterine can veren Vahide Perçin ayrılmıştı, Şimdi ise Müjgan karakteri diziden Ayrılmak istediğini belirtmiş!

Bir zamanlar Çukurova Müjgan ayrılmak istiyor!

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi bir zamanlar Çukurova dizisinde  gelen Ayrılık haberleri bitmek bilmiyor.  Bir Zamanlar Çukurova'nın müjgan'ı Melike İpek Yalova, eşi Altuğ Gültan ayrılmak istiyor.

2019 senesinde Dünya evine giren Melike İpek Yalova ile eşi Altuğ uyutan arasında gerginlik yaşanıyor. Bir zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri Adana'da yapıldı için artık Adana'dan sıkıldığını ve İstanbul'a dönmek istediğini dile getiren Melike İpek Yalova eşinden ayrılmak istediğini de söyledi.

Melike İpek Yalova Kimdir, Nerelidir , Kaç Yaşındadır?

Şimdilerde ATV ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden bir zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan can veren oyuncu Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 senesinde Ankara'da dünyaya gelmişti. 37 yaşında olan Melike İpek Yalova, Ankaralıdır, başarılı oyuncu Melike İpek Yalova'nın babası Eski devlet bakanı Yüksel Yalova’dır. Eski devlet bakanı Yüksel Yalova'nın kızı olan Melike İpek Yalova Bilkent Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Babasının izinden giderek Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü okuyup mezun olduktan sonra eğitimine devam etmek amacıyla yurtdışına gitmiştir. Bilkent Üniversitesi'nden mezun olan Melike İpek Yalova, İtalya Roma ya gitmiş ve orada Roma la sapienza Üniversitesi'nde uluslararası Politikalar ve Kriz yönetimi eğitimi almıştır.

Editör: Wan Haber