Perşembe akşamları ekranlara gelen diziler arasında baskın bir şekilde birincilik koltuğunu koruyan yapım Şüphesiz ki Bir Zamanlar Çukurova’dır.

3. Sezonu ile yayın hayatına devam eden dizinin kuvvetli bir hikayesi, başarılı oyuncu kadrosu ve oldukça geniş ilgi gösteren izleyici kitlesi mevcuttur. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin her bölümü bütün kategorilerde çok iyi neticeler alıyor ve 2 hanelik reyting oranlarına ulaşmayı başarıyor. Yani büyük bir izleyici grubu açısından vazgeçilmez bir başyapıt olarak sunuluyor.

14 Ocak Perşembe günü yani bu akşam ise ATV ekranlarında Fenerbahçe- Kasımpaşa maçı olduğu için bir zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile Kasımpaşa takımları arasında başlayacak olan müsabaka sebebiyle dizi bu hafta ekranlardan uzak olacak. Bir zamanlar Çukurova dizisi hayranlarının büyük bir bölümü de değişik kanallarda bulunan diğer dizilere doğru yönelebilir. İşte bu durumda rakip diziler açısından önemli bir gelişme ve şans yaratılmış olacak.

Yani söylemekte fayda vardır ki bir zamanlar Çukurova dizisinin bu akşam Atv ekranlarında yayınlanmayacak olması Diğer taraftan Alev Alev, Mucize Doktor, Sol Yanım ve babam çok değiştiği dizileri açısından bir şans meydana getirebilir. Çünkü diğer izleyici kitleleri bu dizilere yöneldiğinde bu dizilerin izlenme reytingleri de bir artış olacaktır.

Editör: Wan Haber