Bilindiği gibi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice diziden ayrılıyor a final yapmasını yalnızca 3 ay gibi bir süre kalan bir zamanlar Çukurova dizisinde tekel'in ilde dizi bitmeden önce öyle bir çıkacağı ve hemen sonrasında ise bir zamanlar Çukurova'nın behicesi ile birden apar topar çıkartılıyor Peki bir zamanlar Çukurova Behice ne için arıyor ünlü oyuncu geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında öyle açıklamalarda bulundu ki Şok üstüne şok Yaşadığımız bir zamanlar Çukurova 3. Sezonda başrollerin ayrılığı devam ediyor.

 Zamanlar Çukurova Behice Ayrılacak Mı?

Şeytan ve hece nihayetinde 2 bölüm sonra diziye veda edecek yani bir zamanlar Çukurova dizisinin 85 yeni bölümünde ölerek diziye veda edecek yalnızca bununla kalmayacağını bir zamanlar Çukurova kadrosu tamamen yenilenecek.

  Fekeli'de Ölüyor!

 Fekeli'nin de diziden ayrılığının artık kesinleştiğini söylemekte fayda olacaktır Hatta TRT 1'de ekranlara gelecek olan bir program sunucusu olarak karşımıza çıkacak Ve bu dakikadan itibaren dizinin gidişatı tamamen değişti Yani konusu bile değiştiğimde diyor seni görüntülerde yeni gelen oyuncuların ölen oyuncuların yerine getirildiğini de şahitlik edeceğiz.

 Züleyha'da Diziye Veda Edecek!

 Züleyha orada Senarist açısından Artık tamamen bitti final yapmadan önce Züleyha da bir zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak

Editör: Wan Haber