Bir zamanlar Çukurova dizisinin setinde Aşk kavgası yaşandı. ATV’nin Perşembe akşamları izleyici ile buluşan ve ilgi ile takip edilen dizisi bir zamanlar Çukurova’da meydana gelen ayrılıkların arkasındaki sır ortaya çıktı. Setteki aşk krizi kavgasında neler olmuş neler? Hadi gelin hep birlikte bakalım Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz’ı Uğur Güneş neden ayrılmış acaba?

  • Murat Ünalmış
  • Uğur Güneş
  • Hilal Altınbilek
  • Kerem Alışık
  • Vahide Perçin

gibi isimler ile yola çıkan dizi Bir zamanlar Çukurova setinde meydana gelen kavga sonrasında Ayrılık kararları alındı. Dizinin başrol oyuncuları Vahide Perçin Uğur Güneş’in diziden ayrılmasının ardındaki gerçek de böylelikle ortaya çıktı. Diziden yakın zaman içerisinde çıkacak olan Kerem Alışık’ın da kavga da bulunduğu öğrenildi.

Uğur Güneş Çukurova’ya Neden Veda Etti?

Hilal Altınbilek Daha sonrasında ise Kerem Alışık ile aşk yaşamaya başlayınca Şimdi de dizide baba ve oğlu oynayan Uğur Güneş ile Kerem Alışık’ın arası açıldı. Uğur Güneş daha da fazla dayanamayarak diziden çıkmak istedi ve yapımcı da bu isteği kabul etti

Bir Zamanlar Çukuova Dizisinde Neler Olacak?

Bir zamanlar Çukurova dizi setinde ilerleyen bölümlerde neler olacağı da ortaya çıktı. Dizide Demir Yaman yeni giren başhekim Ümit ile aşk yaşamaya başlayacak. Züleyha ise kayınvalidesi Hünkar hanımın kaderini yaşayacak. Kendini işine adayacak, tam da başarılı olacak ve büyük bir problem ile karşılaşacak. Ve başarısız olacak.

 Ancak Daha sonrasında ise durumu toparlamaya gayret edecek ve başarılı olacak. Diziye Züleyha ile ilişkilendirilen yeni bir karakter dahil olacak. Demir ise Ümit’ten ileride büyük bir darbe alacak.

Editör: Wan Haber