ATV ekranlarında perşembe akşamları yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geniş ve Kemik bir izleyici kitlesi olduğu biliniyor. 2 haneli reytingler almayı Başaran proje bir gün çok kuvvetli bir kurgu ve oyunculuk performansı ile yoluna devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Neden Sona Doğru Gidiyor?

Tam üç sezondur ATV ekranlarında macerasını sürdüren bir zamanlar Çukurova dizisi, ATV’nin en iddialı olduğu projelerden birisidir.

Tabii ki final yapması kolay olmayacak... fakat bir başka gerçek daha meydana çıktı ki o da ekibin hem oyuncuların hem de hikayenin artık yorulmanı başlamasıdır. Benzer bir durumu çukur dizisinde de görmek mümkün fakat yorulma bulguları ortaya çıkmış, bazı oyuncular tek tek veda etmek istemiş ve kısa süre içerisinde dizide yer almamayı tercih etmişti.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Hangi Oyuncular Ayrıldı?

  • İlk başta Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş diziden Ayrılmak istediğini beyan etmiş ve böylelikle diziye veda etmişti,
  • Hemen akabinde Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin aynı şekilde diziden ayrılma kararı almış ve senaryo icabı Behice tarafından hayatına son verilerek diziden ayrılmıştı,
  • Daha sonrasında ise Hünkar Yaman'ın hayatına son veren Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu işlemiş olduğu cinayet ortaya çıktıktan sonra herkesten kaçıyordu kayalıklardan düşerek paramparça oldu ve hayatını kaybetti, Böylelikle diziden ayrılmış oldu,
  • Müjgan karakteri son olarak yapmış olduğu açıklamada yaşamından, hayatından, İstanbul'dan uzakta Adana'da çekimlerde olduğu için artık iyice yor olduğunu ve diziden Ayrılmak istediğini dile getirmiştir.

Yukarıdaki 4 parça birleştirilip resme uzaktan bakıldığında aslında bir zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosunda oynayan ünlü oyuncuların yavaş yavaş döküldüğü, diziden ve Çukurova’dan uzaklaşmak istedikleri artık anlaşılmaya başlandı.

Önümüzdeki bölümlerde bir zamanlar Çukurova dizisinde nelerin yaşanacağı ve hangi oyuncular ayrılacağı ve dizi hangi oyuncuların yeniden katılım sağlayacakları ise şimdiden merak konusu olmaya başladı ama yine de birkaç bölüm sonra bir zamanlar Çukurova dizisinin akıbeti ile ilgili daha kesin bilgiler vermek mümkün olacaktır.

Editör: Wan Haber