Uzun bir müddeti ekranlarda bulunmayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci beraber seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Netflix Platformu'nun merak içerisinde beklenilen Türk bilim kurgu dizisi ‘bir denizaltı hikayesi'  setinden ise ilk kareler gelmeye başladı. Kadrosunda Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ, Meriç Aral, Ecem uzun, Ertan Saban, Alper Saldıran gibi oyuncuların rol aldığı bilim kurgu kategorisi dizisi bir denizaltı hikayesi başlıyor.

OGM Pictures in yapımcılığını üstlendiği bir denizaltı hikayesi adındaki dizinin İzmir Foça'daki çekimlerinden ilk kareler geldi. Jason George,  Atasoy Koç, Cansu Çoban ile Sami Berat marçalı gibi ünlü senaristlerin senaryosunu Kaleme aldığı dizide bir deniz altında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesi izleyiciyle buluşturacak.

"bir denizaltı hikayesi" setinden gelen fotoğrafta ise yönetmen Tolga Karaçelik, Özge özpirinçi, ve Kıvanç Tatlıtuğ yer aldı.

Netflix ile beraber oyuncular ilk Türk süper kahraman, ilk Türk vampir, İlk Türk bilim kurgu tarzı dizilerinde oynamaya başladı. Eskiden bu tipi diziler duyulduğunda gülerek kaçan oyuncuların konu netflix olunca sıraya girmesi ise dikkatleri çekti. Çünkü şimdiye kadar çekilen bu netflix dizilerinin başarılı olmasının aksine dalga konusu olduğu da bir gerçek. Bakalım Özge özpirinçi ile Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde oynadıkları bir denizaltı Hikayesi dizisi netflix'te yayınlandıktan sonra istediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Bir denizaltı hikayesi yakın zaman içerisinde netflix platformunda yayınlanacak ünlem içerecek!

Editör: Wan Haber