Daha önce Yaprak Dökümü ve Kadın gibi dizilerde rol alarak izleyicilere kendisini sevdiren ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor! Güzel oyuncunun hayranları bu habere çok sevinecek!


En son 2019 senesinde Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman'la başrolünü paylaştığı Kadın dizisinde yer alan Bennu Yıldırımlar daha sonra diziden ayrılma kararı almıştı. Televizyon ekranlarından bir süredir uzak olan Bennu Yıldırımlar önümüzdeki günlerde Kanal D'de yayınlanan reyting rekorları kıran bir diziye konuk oyuncu olarak geliyor!


Sadakatsiz de yer alacak!
Güzel oyuncu Bennu Yıldırımlar, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Doctor Foster dizisinden uyarlama olarak çekilen kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı 'Sadakatsiz' dizisinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi Sadakatsiz dizisinde yer alan Burak Sergen'in sağlık durumu kötüleştiği için diziye ara verme kararı almıştı. Bununla birlikte senaryosu değiştirilen diziye Bennu Yıldırımlar'ın geleceği kesinleşmiş oldu. Ancak ünlü oyuncunun dizide kalıcı olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.


Sadakatsiz dizisi ne zaman?
Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz her Çarşamba günü saat 20.30'da Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 


Exxen'de dizisi başlıyor!
Yaklaşık iki yıldır ekranlardan uzak duran Bennu Yıldırımlar geçtiğimiz günlerde yeni bir dijital dizide rol alacağını doğrulamış ve hayranlarına müjdeyi vermişti. Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen dijital dizi platformuyla anlaşma yapan Bennu Yıldırımlar'ın Olağan Şüpheliler isimli dizide Ceren Moray ve Yasemin Allen ile rol alacak. Dizinin tam olarak kesin yayın tarihi ise henüz belli değil.

Editör: Wan Haber