Çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Benim adım Melek isimli dizinin ikinci sezonu, hikayesinin de hızlı bir şekilde akmasıyla kuvvetli bir şekilde ilerlemeye devam etmektedir. Her ne kadar dizinin reytingleri çok olmasa da, hatta TRT’de yayınlandığı için reyting ile ilgili herhangi bir problemi bulunmasa da kemik bir izleyici kitlesine hitap ediyor olması dizi için önemli bir ayrıntı olmaktadır.

Kutsi ile Nehir Erdoğan’ın başrollerde oynadığı Benim adım Melek dizisinde ömer karakterine Mustafa Mert Koç Hayat veriyor.

25 Kasım Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici ile 41. bölüm ile izleyiciyle buluşacak olan Benim Adım Melek dizisinde Ömer’in çatışmaya gittiği ile ilgili haber, herkesi şok edecektir. 25 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00” de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan benim adım melek isimli dizide neler olacağının detaylarını bu haberde bulmak mümkündür.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Defne üzerindeki şoku atlatmaya çalışırken onu sakinleştirmeye çalışırlar. Mithat, Seyit Ali’nin borcunu ödediğini Seyran'a açıklayınca Seyran rahatlayacaktır. Alpay, Aslı’nın Almanya’ya geri dönmesini isterken, Aslı, Kerem’e acil bir şekilde bir yanıt, bir çözüm bulması gerektiğini söyler. Kerem ise Aslı’ya nasıl yardım edecektir? Bu konu merak ediliyor.

Halil, Seyit Ali ile konuşup Melek’le evlenmek istediğini söyler. Melek’le de bu konuyu konuşur. Melek ise her geçen gün biraz daha ölüme yaklaştığını düşünürken, Halil’e nasıl bir cevap vereceğini kara kara düşünmektedir. Seyit Ali ve Cumali bu evlilik talebi karşısında ne yapacaklar. Çalıştığı eczaneyi devralmak amacıyla hareket eden biri olduğunu öğrenen Mithat karısının hayali ile çaresizlik arasında kalacaktır.

Sevdiği kişiden çaresiz bir şekilde haber bekleyen Defne ise annesinin hayatına dair neyi öğrenecek? Alpay’ın hain bir şekilde kurmuş olduğu plan karşısında kenan nasıl bir yöntem izleyecek? Mirza ve Halil nasıl bir durumla karşı karşıya kalacak? İşte çokça merak edilen bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında Akşam saat 20:00 da izleyici ile buluşacak.

Editör: Wan Haber