Times be Prodüksiyon tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Timur savcı ile Burak Sağyaşar’ın yapımını gerçekleştirdikleri bir zamanlar Çukurova dizisi 3. Sezonunda,  Perşembe gecelerinin Fenomen projeleri arasındaki yerini alıyor. Bu akşam 84. yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan bir zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterinin diziye nasıl veda edeceği tartışılacak.

Bilindiği gibi geçtiğimiz birkaç bölüm önce fekelı’nin Biricik aşkı, Demir Yaman'ın annesi Hünkar Yaman karakterine can veren Vahide Perçin’in senaryo gereği diziden ayrılması gerekiyordu. Fakat hayatını kaybeden Hünkar Yaman'ın ölümünün üzerinden Bayağı bir zaman geçtikten sonra Demir'in yanına gelen bir taksici, Hünkar Yaman'ın öldürüldüğünü, onu öldüren kişinin bir kadın olduğunu, bu kadının ise Behice olduğunu söyleyince artık dananın kuyruğu kopuyor.

Sosyal medya platformlarında bir zamanlar Çukurova dizisi hayranları Behice karakterinin artık yapmış olduğu bütün kötülüklerin cezasını çekmesi için adeta senaristlere yalvardıkları görülüyordu. Nihayetinde senaristler, bir zamanlar Çukurova dizisi hayranlarının söylediklerine kulak verdi ver Behice karakterinin ölerek diziden ayrılmasının önünü açacak bir dizi senaryo ile ilgili çalışmalar yaptılar.

Bütün olan bitene ve Demir’den korkusuna rağmen, Gaffur’u sıkıştırmaya devam edecektir.

Zaten beş kuruş parası da bulunmadığından elinde kalan tek koz, katil olduğunu ilan edeceği tehdidi ile Gaffur’u eve alışveriş yapmaya ve işlerini gördürmeye çalışmasıdır. Fakat saniye bu durumu fark edecek! Evde bir müddet de dikkatini toparlayamayan saniye, daha sonrasında ise duruma her okuyacaktır. Durumu çözmek amacıyla da Gaffur’u Demir'in karşısına çıkacaktır.

Diğer taraftan konuya bakıldığında ise Züleyha karakterine can veren Hilal Altınbilek, bir zamanlar Çukurova dizisinde Benice’nin Hünkar Yamanı öldürdüğü  ile ilgili bütün delilleri Çukurova'da herkese anlatmaya çalışıyor.

Bir zamanlar Çukurova dizisi 84. yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da ATV’de!

Editör: Wan Haber