Çok ünlü ve yakışıklı olan Barış Arduç ünlü bir firma ile anlaşma yaptı. Ünlü bir GSM operatörü ünlü oyuncu ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Operatörün yeni yüzü Barış Arduç, milyonlarca lira kazanacağı iş için masaya oturdu. GSM firması ile anlaşma yapan Barış Arduç, milyonlar kazanacağı işi için şimdiden çalışmalar yapmaya başladı. Barış Arduç yeni projesi için çok heyecanlı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Barış Arduç reklamların yeni yüzü olmaya hazırlanıyor. Ünlü isim ünlü bir GSM operatörü ile anlaşma imzaladı. 2 yıllık 4 milyon TL kazanacak. 4 milyon için imza atan Barış Arduç, çok kısa zaman sonra ekranlarda olacak.
Barış Arduç kimdir?
Barış Arduç 1987 yılında hayata gözlerini açtı. 33 yaşındaki ünlü isim birçok projede boy gösteren bir isimdir. Türk dizi ve sinema dünyasının sevilen ismi olmaya devam ediyor. İsviçre’de dünyaya gelen ünlü isim daha sonra Türkiye’ye yerleşti ve oyunculuk kariyerine burada yapmaya devam etti. Sanata çok önem veren ünlü oyuncu profesyonel şekilde oyunculuk yapmaya başlamış ve kariyerinin zirvelerine çıkmaya devam etmiştir. 
Barış Arduç kiminle evli?
Ünlü oyuncu Barış Arduç 2020 yılında Gupse Özay ile dünya evine girmiştir. Güzel oyuncu Gupse Özay ile evli olan Barış Arduç mutlu evliliklerine devam ediyor. 
Barış Arduç hangi dizilerde rol aldı?
Kuzgun, Kiralık Aşk, Benim İçin Üzülme, Çukur, Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Bugünün Saraylısı gibi projelerde yer almıştır. Ünlü oyuncu Barış Arduç yer aldığı her projede başarılı bir şekilde kendini göstermiştir. Başarılı oyuncu birçok projeye imza atmıştır. Özellikle Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı karakteri ile dikkatleri çekmiştir. Kiralık Aşk dizisinden yıldızı parlayan Arduç, birçok projede yer almıştır.

Editör: Wan Haber