FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan bir başka dizi daha final yapma kararı aldı! Bir sezondur yayın hayatına devam eden Baraj dizisi Salı akşamı yayınlanacak olan bölümü ile izleyiciyle son kez buluşmaya hazırlanıyor! Medyapım ve No:9 Productions tarafından  yapımcılığı yapılan dizi 39. bölümde final yapma kararı alarak sevenlerini üzdü.


1977 senesinde yayınlanan Baraj filminin dizi versiyonu olarak 2020 Mart ayında yayın hayatına başlayan Baraj dizisinin kadrosunda oldukça iddialı isimler yer alıyordu. Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Gizem Karaca, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve İman Casablanca gibi popüler isimlerin yer aldığı dizi oldukça heyecanlı bir bölümle seyircisine veda etmeye hazırlanıyor. Reytinglerde beklenen yükselişi alamadığı için final yapma kararı alınan dizi son bölümü ile izleyiciyi derinden etkileyecek!


Baraj dizisinin finali tarihi ne zaman?
Heyecanla beklenen dizinin final bölümü 11 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'da FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 


Baraj dizisi final bölümünde neler olacak?
Nehir'in Tarık'la neden evlendiğini öğrenen Nazım ve Nehir artık yeniden birlikte olmaya başlamıştır. Bu durum karşısında daha da öfkelenen Tarık ise hain bir plan kurarak Nazım'ı pusuya düşürmüştü. Polise Bahar'ın Nazım tarafından bıçaklandığını söyleyen Tarık gerçeklerin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapıyor. Nazım'ın Bahar'ı bıçaklamadığına inanan Nehir ise Bahar'ın uyandıktan sonra gerçekleri mutlaka söyleyeceğine inanıyor. Tarık ise bunun olmaması için elinden geleni yapıyor! 


Baraj dizisi nefesleri kesecek final bölümü ile Salı akşamı izleyiciyle son kez buluşacak!

Editör: Wan Haber