Kanal D ekranlarının yeni dizisi olacak Baht Oyunu, sosyal medyada çok konuşuldu. Yeni dizinin oyuncu kadrosu ve konusu da büyük bir merak konusu oldu. Baht Oyunu dizisinin yayın tarihi henüz belli değil ancak tüm oyuncular ve ekip üyeleri yeni dizi için çok heyecanlı olduklarını dile getirdiler.
Bir ARC Film imzası daha geliyor!
Daha önce Afilli Aşk dizisine imza atan ARC Film yapımı, bu kez Baht Oyunu dizisine adını yazdıracak. Afilli Aşk sadece bir yaz dizisi olarak başlamıştı ve sezonluk bir iş gözü ile bakılıyordu ancak dizi o kadar tutuldu ve reytinglerde yer etti ki, yapım diziyi uzatma kararı aldı. Sezonluk olarak başlayan dizi ekstra olarak bir sezon daha çekildi. Yeni dizi olan Baht Oyunu için de bu performans bekleniyor. Başarılı yapımın başarılı bir dizisi daha ekranlara çıkmaya gün sayıyor.
Baht Oyunu dizisinin konusu nedir?
Ekranların yeni yıldızı Baht Oyunu, aşkta sadece bir şansı olduğunu düşünen bir kızı esas alıyor. Aşka inanan ve bir o kadar da tek şansı olduğunu düşünen masum kız, aşkta bir kez başarısız olunca hayat boyu şanssızlığın ortasında yaşayacağını sanır. Gerçek aşkın ve mutluluğun sırrını bulacak mı? Ada, patronu olan Emre ile aşk hayallerine dalmıştır. Bu hayallerin sonu büyük bir aşka mı yoksa hayal kırıklığına mı dönecek?
Baht Oyunu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Baht Oyunu, oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerini paylaştığı dizide birçok tanınan isim daha yer alıyor. Hande Subaşı, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, Emrah Ben, İrem Yüksel, Altan Erkekli ve Suğdem Gözalır gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer aldı. Dizinin çekimleri başladı ve ilk set heyecanı üm oyuncular tarafından paylaşıldı. 

 

Editör: Wan Haber